SterkDarts lanceert drie nieuwe toernooien voor nieuw seizoen 2021 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts lanceert drie nieuwe toernooien voor nieuw seizoen 2021

SterkDarts lanceert drie nieuwe toernooien voor nieuw seizoen 2021

SterkDarts heeft vorige week drie nieuwe toernooien gelanceerd. Zo komen het Noord-Brabant Darts Championship, het Zuid-Holland Darts Championship én het Open de Klok op de dartsagenda van 2021 te staan.

De inschrijving voor de toernooien is al geopend en spelers die mee willen doen aan het Noord-Brabant Darts Championship zullen haast moeten maken, want dit toernooi zit al bijna vol.

Het Noord-Brabant Darts Championship, met een prijzenpot van € 800,-, én het Zuid-Holland Darts Championship, met een prijzenpot van € 1.000,-, zullen bestaan uit singeltoernooien voor de heren en dames. Dit weekend is uniek, omdat er in twee dagen op twee verschillende locaties singeltoernooien worden georganiseerd door dezelfde organisatie. Op zaterdag 23 januari 2021 vindt het Noord-Brabant Darts Championship plaats in de BuBeClu te Wijk en Aalburg. Een dag later is De Klok te Kinderdijk het decor van het Zuid-Holland Darts Championship.

Het Open De Klok is per 2021 een nieuw jaarlijks toernooi op Hemelvaartsdag. Dit is een van de vijf toernooien die SterkDarts organiseert in Partycentrum De Klok te Kinderdijk. Dit toernooi kent singeltoernooien voor de heren en dames. De prijzenpot bedraagt € 1.000,-, waarvan de beste heer € 300,- ontvangt en de winnares bij de dames € 100,- rijker zal zijn.

Daarnaast is SterkDarts druk bezig met het uitbreiden van de reeks hoteltoernooien. Ook zijn ze bezig met de organisatie van Finals toernooien voor de beste heren en dames op de ranglijst van de SterkDarts tour.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws