Sterkdarts vlog en give away met Limburger Jerry Hendriks Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Sterkdarts vlog en give away met Limburger Jerry Hendriks

Sterkdarts vlog en give away met Limburger Jerry Hendriks

Op Camping De Berkhorst waar 5 en 6 juli 2021 het Sterkdarts Open de Berkhorst en op zondag het Limburgs Darts championship gehouden zal worden sprak John Sterk met Jerry Hendriks.

Tijdens de Corona crisis heeft Hendriks zijn levensstijl aangepast, de vrolijke Limburger is meer gaan sporten en mist het actief toernooien darten enorm. Elke dag is Hendriks minimaal een half uur actief aan het sporten. Electric is met name actief aan het hardlopen en Boksen, daarnaast staat hij gemiddeld 2 uur per dag aan het trainingsbord.

Doel is in 2021 Q-school te spelen om een tourkaart te bemachtigen. De 2003 WDF wereld jeugdkampioen wil graag schitteren op de PDC TV toernooien. Hij is trots en kijkt met plezier terug aan zijn overwinning op Phil Taylor tijdens het Open Lunteren van 2009.

Sterkdarts heeft ook nog nieuws te melden in de vlog dat Sterkdarts binnenkort gaat test draaien met eigen dartbanen. Er zullen 40 dartbanen op de markt komen voor de eigen sterkdarts toernooien maar zeker ook voor de verhuur.

Voor het overige Sterkdarts nieuws, de give away en een interview met Hendriks kun je onderstaande video bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws