SterkDarts zet Eindhoven terug op de kaart als darts-stad Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts zet Eindhoven terug op de kaart als darts-stad

SterkDarts zet Eindhoven terug op de kaart als darts-stad

Enige jaren is het rustig geweest in Eindhoven betreffende de dartsport. Maar de recente goede resultaten van Eindhovense darter Joppe Bakens hebben er in geresulteerd dat de dartsport in de Lichtstad weer leeft. In het weekend van 17-18-19 mei zal daarom het Open Eindhoven georganiseerd gaan worden in De Genderbeemd. In het sfeervolle sportcafé zal er 3 dagen vol topdarts plaatsvinden met daarin diverse toernooien en de mogelijkheid om de nodige punten te verzamelen voor de SterkDarts Tour.

Op de vrijdagavond wordt er afgetrapt met een amateurtoernooi waar de top 100 van de SterkDarts Tour niet aan mee mag doen en de kans op de winst dus bij de overige darters ligt. De beste 12 spelers van de avond ontvangen ook een gratis inschrijving voor het hoofdtoernooi.

Op de zaterdagavond gaat het toernooi verder met een heren-koppel toernooi. Ook staat de zaterdagavond in het teken van de dames, zij spelen dan zowel een singeltoernooi als een koppeltoernooi. Beide damestoernooien zijn onderdeel van de SterkDarts Ladies Tour.

Op de zondagmiddag vindt het hoofdtoernooi plaats. Het categorie C toernooi kent een prijzenpot van € 1.000 waarvan € 300,- voor de winnaar is weggelegd.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws