Steun de paradarters! "Oproep sponsoren voor Dutch Open actie" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Steun de paradarters! "Oproep sponsoren voor Dutch Open actie"

Steun de paradarters! "Oproep sponsoren voor Dutch Open actie"

Paradarten krijgt steeds meer aandacht, de fanatieke darters met een beperking krijgen steeds meer waardering en kunnen gelukkig hun geliefde sport steeds meer uitoefenen. Natuurlijk zijn er financiële middelen nodig om spelers naar de toernooien te krijgen, toernooien te organiseren, kortom paradarters de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten.

Het Gforce team onder leiding van Dirk Kers en met als ambassadeur Aileen de Graaf zal met een stand aanwezig zijn tijdens de Dutch Open in Assen. Niet alleen de zo gewilde Gforce sleutelhangers zijn te koop maar er zal ook een loterij gehouden worden ter ondersteuning van het Gforce team en daarmee indirect het paradarten in Nederland.

Gforce heeft als doel paradarts (G-darts) op de 'dart' kaart te zetten, met uw donatie, aankoop of deelname kan het Gforce team haar doelen nastreven.

OPROEP: Dirk Kers is voor de loterij tijdens de Dutch Open op zoek naar prijzen, alles is welkom van een setje flights tot aan een waardebon voor een ballonvaart. Als u wat kan missen om de loterij een succes te maken en daarmee de paradarters een warm hart kunt toedragen neem dan contact op met Dirk Kers.

Contact formulier:
https://www.gforcedartteam.nl/contact

Dirk Kers Facebook, klik hier.
Gforce Facebook pagina, klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws