SuperLeague hoofdklasse wk6 Switch, Rietplas en Dibo winnen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague hoofdklasse wk6 Switch, Rietplas en Dibo winnen

SuperLeague hoofdklasse wk6 Switch, Rietplas en Dibo winnen

De koploper en vijfvoudig kampioen Oranje Bar 1 had een lastige opgave, want het sterke Vrijbuiter Cashino kwam op bezoek. Vorig jaar waren de mannen uit Apeldoorn twee keer te sterk maar vandaag wist Oranjebar 1 er een 5-5 uit te slepen. Dibo de titelverdediger won met 7-3 van Café de Schot 1 waarmee de Schot nog altijd haar eerste punt nog moet binnenhalen. De nummer drie de Rietplas ontving Café Kremer en won met 7-3.

The Switch DSWN ontving thuis Real Magic die met drie Belgen naar Den Haag waren gekomen. Kim Huybrechts, Kurt van de Rijck en Mike de Decker. Ook Ad van Haren, John Jennis en Carre van Kuik waren in de Real Magic kleuren gestoken. De roundrobin ging met 9-5 naar het thuis team die Marcel Blik, Vincent van der Meer, Mike Zuydwijk, Jeffrey de Zwaan en Dirk van Duijvenbode hadden opgesteld. Tijdens de singels wist Real Magic terug te slaan, van de Rijck won met 3-4 van de Zwaan, de Decker versloeg met 2-4 Zuydwijk, Huybrechts won met 2-4 van Blik en Vincent van der Meer kon met 4-1 nog een Haags puntje pakken tegen John Jennis. Het thuisteam was oppermachtig tijdens de koppels die allemaal werden gewonnen. De afsluiter was een sologame tussen Mike Zuydwijk en Carre van Kuik die met 3-4 gewonnen werd door Real Magic van Kuik. Eindstand 6-4 voor The Switch DSWN.

Uitslagen

[hb_league_week league='Hoofdklasse seizoen 2014/2015' week='6']

[hb_teampoints_table title1='Klasse C' title2='Klasse B' title3='Klasse A' title4='Hoofdklasse' active_tab='4']

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws