SuperLeague week 17: Belangrijke punten voor Modern en Flora Bar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague week 17: Belangrijke punten voor Modern en Flora Bar

SuperLeague week 17: Belangrijke punten voor Modern en Flora Bar

De een-na-laatste speelronde van de SuperLeague is gespeeld. Afgelopen weekend was het tijd voor speelronde 17 en in drie van de vier klassen is de kampioen nog altijd niet bekend en in twee van de vier klassen weten we nog niet wie er zal degraderen.

Hoofdklasse
Volgende speelronde moet het gebeuren voor Oranje Bar 1. Deze week wonnen zij overtuigend en ruim met 10-0 van Fanatics Weert, maar omdat ook Nitro Darts Sneek een ruime zege boekte (9-1 vs Bosgenoegen), moeten de Brabanders nog even wachten. Op 9 juni tegen DKE RW Repair moet het gebeuren en is een gelijkspel voldoende. DKE RW Repair zal er in ieder geval alles aan doen om die wedstrijd te winnen, want dankzij een 9-1 zege op Tapperij Teun Wapenveld en de nederlaag van Bosgenoegen, houden zij nog altijd kans op de derde plek. Verder pakte hekkensluiter Team Prima Darts nog een puntje tegen Pinkster Devils en won Xtreme Sport Tilburg met 7-3 van H&S de Zwaantjes.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws