SuperLeague: Winsum verslaat regerend kampioen Oranjebar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague: Winsum verslaat regerend kampioen Oranjebar

SuperLeague: Winsum verslaat regerend kampioen Oranjebar

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek 2 van de SuperLeague. Er werden twintig wedstrijden gespeeld en een overzicht vind je hieronder.

Hoofdklasse
Regerend kampioen Oranjebar liep tegen een nederlaag aan in de thuiswedstrijd tegen Winsum uit Sneek. Vorig jaar ging de titelstrijd vooral tussen deze twee teams en Oranjebar wist toen twee keer met 6-4 te winnen. Nu waren de rollen omgedraaid en won Winsum met het minimale verschil. Rick Hofstra won in de beslissende solo van Jermaine Wattimena.

Ook een spannende pot in Weert waar de Fanatics promovendus Twenty Six ontmoette. Na negen partijen stond het 5-4 voor Twenty Six en na een spannende solo maakte de Fanatics er 5-5 van. Davyd Venken, die nog een 164 finish liet noteren, versloeg Ron Meulenkamp met 4-3.

Xtreme Sport Tilburg kwam met 3-1 voor tegen DKE RW Repair. Daarna pakten zij echter geen punt meer en dus wonnen de Hagenezen met 7-3. Bosgenoegen won ruim van de Zwaantjes: 9-1. Tenslotte was het spannend in Terneuzen in de wedstrijd tussen RCT en Café Kafé. RCT kwam 5-4 voor en zag Kevin Blomme in de solopartij winnen van Martin Soethof. Daarmee bleven de drie punten in Zeeland.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws