Home Nederland Hoofdnieuws Tilburg Darts Trophy van SterkDarts is binnen 14 dagen volgeboekt

Tilburg Darts Trophy van SterkDarts is binnen 14 dagen volgeboekt

Twee weken geleden maakte SterkDarts een nieuw groots dartsweekend bekend: de Tilburg Darts Trophy 2020. In slechts 14 dagen zijn alle categorieën volledig volgeboekt. Maar liefst 208 herensingels, 48 damessingels, 40 mixkoppels, 32 tac-tics koppels, 20 dameskoppels en 100 herenkoppels gaan in Hotel De Druiventros de strijd met elkaar aan.

De deelnemers kunnen tegen een gereduceerd tarief van slecht € 35,- p.p. overnachten inclusief ontbijt. Hotel De Druiventros is inmiddels helemaal volgeboekt, daarom worden er ook overnachtingen aangeboden voor hetzelfde tarief bij Hotel De Postelse Hoeve (7km van de speellocatie).

Naast de Tilburg Darts Trophy heeft SterkDarts nóg een Hotel toernooi, namelijk het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi op 3 en 4 januari in Hotel Asteria Venray. Dit toernooi was in maart al volgeboekt. Hier verschijnen 304 singelspelers aan de start.

Inmiddels is SterkDarts achter de schermen al weer bezig met het volgende Hotel Toernooi. Houd de Facebookpagina van SterkDarts én hun website in de gaten voor meer informatie.