Tip van de week "Plaats en volg toernooiupdates via socialdarts.nl" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tip van de week "Plaats en volg toernooiupdates via socialdarts.nl"

Tip van de week "Plaats en volg toernooiupdates via socialdarts.nl"

Aankomend weekend worden er weer de nodige toernooien gespeeld en om op de hoogte te blijven van dit alles is er een nieuwe website in het leven geroepen, namelijk . De tweets met het laatste nieuws kan iedere bezoekers insturen op de voorpagina door #socialdarts aan een tweet te hangen, maar speciaal voor de PDC Player Championship 9 op zaterdag, de PDC Player Championship 10 op zondag en de NDB ranking van Leek op zondag zijn er aparte hashtags gemaakt. Wanneer er #PDCPC9, #PDCPC10 of #NDBLeek wordt geplaatst in een tweet wordt deze automatisch weergegeven in de daarvoor bestemde toernooienbox.

Via deze weg zouden we graag deelnemers en bezoekers willen oproepen om gebruik te maken van deze hashtags in twitter-berichten zodat dartsliefhebbers jouw vorderingen en de laatste updates van het toernooi waarbij je aanwezig bent kan volgen. Op deze pagina zal aankomend weekend updates te volgen zijn over de eerder genoemde drie toernooien.

Daarnaast kan er op de voorpagina alle updates worden gecommuniceerd, kunnen belangrijke tweets worden gevolgd en zijn er nog veel meer mogelijkheden om met elkaar te communiceren. Voor meer informatie raden we je aan om een bezoek te brengen aan socialdarts.nl en een account aan te maken zodat je optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die er worden geboden.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws