Dit weekend de Halsteren Darts Master 2013 met drie toernooien Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dit weekend de Halsteren Darts Master 2013 met drie toernooien

Dit weekend de Halsteren Darts Master 2013 met drie toernooien

De SterkDarts Tour werd dit jaar afgetrapt met het Open Tilburg 2013 en kende als winnaar van het hoofdtoernooi Marcel Blik. Na in februari stil te hebben gelegen gaat de Tour weer verder in maart met de Halsteren Darts Masters, Havana Open Darts Championship en keert het Open Ammerzoden, na een jaar afwezigheid, weer terug op de agenda.

Komend weekend staat de Halsteren Darts Master dus voor de deur. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een amateur-toernooi. De top 100 van de SterkDarts Tour mag aan dit toernooi niet deelnemen waardoor de toppers ontbreken en de kans op de overwinning bij de overige spelers ligt. Op de zaterdag vindt een open koppeltoernooi plaats. Op de zondag wordt het hoofdtoernooi afgewerkt en spelen de dames een singel en koppeltoernooi voor de SterkDarts Ladies Tour. De Halsteren Darts Masters 2013 kent een prijzenpot van maarliefst € 1.700,-.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws