Tonny Veenhof wint van Bosman bij maandagranking Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tonny Veenhof wint van Bosman bij maandagranking Beuningen

In 4 mooie poules werd er op deze mooie 2de Pinksterdag gestreden in sportcafé de Vrijboom. Beste dame werd Michelle Verberk. In een onderling duel met Lisa Schattevoet wist zij met 3-1 te winnen. De verliezers finale was een prooi voor Nick Pol. Hij wist met 4-2 Ruud Cuijpers te verslaan. In de winnaars ronde was het Tonny Veenhof die een goede avond met een overwinning weet af te sluiten tegen Danny Bosman. Met 5-1 weet hij deze finale te winnen. Hierin gooide hij tevens de hoogste finish van de avond namelijk de mooiste 170!!

Volgende week maandag 12 juni is er weer een 501 toernooi in sportcafé de Vrijboom.