TPC 2019 Kwalificatiedag 1: Wie plaatst zich voor de finaledag? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

TPC 2019 Kwalificatiedag 1: Wie plaatst zich voor de finaledag?

TPC 2019 Kwalificatiedag 1: Wie plaatst zich voor de finaledag?

Doe zaterdag 11 mei mee in de strijd waar 4 heren en 1 dame een deelnamebewijs voor de finale op 30 mei aanstaande kunnen pakken.

Zaterdag 11 mei zal om 20:00 uur in de Oranjebar in Mariahout worden gestart met de voorlaatste kwalificatiedag voor de TOP
Players Competition Finals. De allerlaatste kwalificatiedag vaar de TPC 2019 zal een week later worden gespeeld.

Voor de TOP Players Competition 2019 is het eind in zicht. Tijdens de voorlaatste kwalificatiedag is dit een van de laatste kansen voor spelers die nog kans willen maken op een TPC-deelnamebewijs.

In de editie van 2019 is er voor het eerst een apart dames en heren toernooi waardoor de kwalificatiedag voor beide seksen als belangrijk kan worden beschouwd, maar liefst 32 spelers die normaal uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of internationale ervaring hebben zullen zaterdag, 11 mei 2019 vanaf 20:00 uur de strijd aangaan om uit te maken wie in 2019 mee mag doen om de titel en de hoofdprijs van de TOP Player Competition. De vier beste heren en de beste dame aan het eind van avond zullen mogen deelnemen aan dit geweldige dartevenement waar gestreden wordt voor titel TOP Player 2019 en geldprijzen.

Meer info via Oranjebar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws