Uitgebreid verslag en overzicht van Landelijk Competitie speelweek 10 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreid verslag en overzicht van Landelijk Competitie speelweek 10

Uitgebreid verslag en overzicht van Landelijk Competitie speelweek 10

Afgelopen zaterdag werd de laatste reguliere speelweek van de LaCo afgewerkt. De teams die zich geplaats hebben voor de playoffs zijn bekend.

Heren
Uit poule A zullen DSWN, FDB en DONHN op 7 juni naar Nijkerk afreizen. DSWN won met 9-8 van de RDB, dat na een sterk seizoen de playoffs toch nog net misloopt. De FDB won na een 8-4 achterstand, knap met 9-8 van de DORA en de DONHN versloeg de BDC met 11-6. In poule B waren de playoff-teams al bekend: DBMN en DOGD. Beide teams sloten de competitie af met een overwinning: RDO vs DBMN 3-14 en DOGD vs VDO 10-7. In poule C heeft de DBBR zich met de hakken over sloot geplaatst voor de playoffs. Een grote overwinning op de DVS was nodig, net als een verliespartij van de SDC tegen DBA. Dit scenario werd waarheid door een 15-2 winst van de DBBR op de DVS en een 10-7 overwinning van de DBA op de SDC. Samen met de DBA en de DVO plaatst de DBBR zich voor de playoffs!

Dames
Na een seizoen met ups en downs is DSWN gewoon koploper van poule A geworden. Door een 10-1 zege op de RDB eindigde ze met even veel overwinning en één wedstrijdpunt meer dan de FDB. Derde werd de DONHN dat met 7-4 van de ZDF won. De DSWN, FDB en DONHN zien we terug in Nijkerk. Uit poule B zijn de DBMN, PDB en DOGD geplaatst. De PDB won de beslissende wedstrijd om de tweede plaats tegen de DOGD met 6-5 en DBMN won met 9-2 van de RDO. In poule C redde de SDC de eer door met 9-2 van de DBA te winnen. Beide teams gaan helaas niet door naar de playoffs. De DBBR en de DVO zien we daar wel terug.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws