Uitgebreid verslag en alle uitslagen van SuperLeague en LaCo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreid verslag en alle uitslagen van SuperLeague en LaCo

Uitgebreid verslag en alle uitslagen van SuperLeague en LaCo

Er stond een vol programma op de kalender afgelopen weekend. Zowel in de LaCo als de SuperLeague werd er gespeeld. De Nederlandse Darts Bond blikt terug.

SuperLeague

Hoofdklasse
Oranje Bar 1 en Nitro Darts Sneek maakten deze speelronde geen fouten. Oranje Bar 1 won met 7-3 van Team Prima Darts en Nitro Darts Sneek versloeg Pinkster Devils met 8-2. De twee achtervolgers, Fanatics Weert en Xtreme Sport Tilburg, verspeelden wel punten. Zij speelden namelijk allebei gelijk tegen respectievelijk H&S De Zwaantjes en Tapperij Teun Wapenveld. De overige wedstrijd ging tussen DKE RW Repair en Bosgenoegen en eindigde in een ruime overwinning voor DKE RW Repair. Het werd maar liefst 10-0.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen klik hier.

LACO

Heren A
De heren van DVS hebben hun koppositie verstevigd. Ze wonnen zelf met 10-7 van SDC en de naaste concurrent, DVO, verloren met 13-4 van RDB. De DVS heeft nu een voorsprong van twee punten op DVO en RDB.

Heren B
Bij de heren B is DBBR is punten gelijk gekomen met DBMN. Ze versloegen DBA met 13-4 en zijn nu gedeeld koploper. DBMN had echter een vrije week en heeft dus nog een wedstrijd minder gespeeld. De andere wedstrijd bij de heren B werd gewonnen door FDB. Zij waren met 11-6 te sterk voor VDO.

Heren C
In de heren C heeft BDC de ongeslagen status nipt kunnen behouden. Op bezoek bij DORA werd het namelijk 8-9. De heren van DVK versloegen DOGD met 10-7 en komt daarmee op gelijke hoogte met de tegenstander uit Veendam.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws