Home Nederland Hoofdnieuws Uitslagen en verslagen van LaCo Jeugd speelweek 6 op een rij gezet

Uitslagen en verslagen van LaCo Jeugd speelweek 6 op een rij gezet

Afgelopen zaterdag stond speelweek 6 op het programma van de Jeugd LaCo. Er werden weer een aantal mooie wedstrijden gespeeld.

Poule A
In poule stond de topper tussen de nummers één en twee op het programma: DVO-1 tegen regerend kampioen RDB. De teams hielden elkaar gedurende de wedstrijd goed in evenwicht. Uiteindelijk bleek de RDB net te sterk met 6-5. De DBMN-B wist zijn eerste overwinning van het seizoen te behalen tegen de RDO. Het werd 9-2. De laatste wedstrijd in poule A ging tussen de DSWN en de DBA Club 208. DSWN won met 9-2 en klimt daarmee naar de derde plaats.

Poule B
De FDB blijft superieur in poule B. De Friezen wonnen ook hun vijfde wedstrijd van het seizoen, dit keer van de DBA-1 met 10-1. Er werd vier keer 180 gegooid, netjes verdeeld over beide teams. De tweede wedstrijd in poule B eindigde in een overwinning voor DBBR-1 ten koste van de PDB: 9-2. 

Poule C
Een ontzettend spannende wedstrijd in poule C tussen de DONHN en de TDV. Ondanks twee keer 180 voor Jelani de Rooy, twee keer 180 voor Timo van Wanrooij en een 113 finish van Robbie de Bie wist de TDV niet te winnen. Bij een 5-5 stand wist Kevin Gul, die ook 180 gooide, namens de DONHN de beslissende solopartij te winnen. In poule C was er ook een overwinning voor de RDF. Zij versloegen de DBBR-2 met 9-2. 

Voor meer informatie en de huidige tussenstanden klik hier.