Uitslagen SuperLeague inclusief de overgangsklassen A, B en C Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen SuperLeague inclusief de overgangsklassen A, B en C

Uitslagen SuperLeague inclusief de overgangsklassen A, B en C

Afgelopen zaterdag plaatsten we al met hierin de vermelding van de uitslagen in de hoofdklasse van de SuperLeague. Hierbij een uitgebreider verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C.

Hoofdklasse
Drie gelijke spelen en één 6-4 uitslag laat weer zien dat de teams in de hoofdklasse dit seizoen dicht bij elkaar liggen. Koploper en titelverdediger Dibo wist er niet in te slagen om drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen Oranje Bar 1. Benito van de Pas kreeg in de solopartij een matchdart om de wedstrijd voor Oranje Bar te winnen. Het was uiteindelijk uitblinker Vincent Kamphuis die de solo won en er een gelijkspel van maakte. De nummers twee en drie van de stand wisten niet te profiteren van het puntverlies van Dibo. In Ermelo speelden Bosgenoegen en Goudenregenbar Sterkdarts 1 namelijk gelijk.

Appie Hammouchi wist de solopartij te winnen van Stefaan Deprez met 4-3. Ook een spannende wedstrijd in Den Haag waar Thoms Inn de Rietplas ontving. Thoms Inn stond met 5-4 voor toen Vincent van der Meer (7x 180 over de hele wedstrijd) en Wim Kroezen de solo mochten spelen. Wim wist de solo te winnen met een prachtig gemiddelde van 102,72. De laatste wedstrijd ging tussen Café de Schot en Red Alert. De Schot kwam 3-0 achter, maar wist uiteindelijk met 6-4 te winnen doordat Jimmy Hendriks revanche nam voor zijn verloren single tegen Jeffrey Sparidaans. Door de zege klimmen de Zaandammers naar een knappe vierde plaats.

Voor de verslagen en uitslagen van de overgangsklassen A, B en C klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws