Unieke dartshirts van oa Michael van Gerwen in de Veilig voor het KWF  Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Unieke dartshirts van oa Michael van Gerwen in de Veilig voor het KWF 

Unieke dartshirts van oa Michael van Gerwen in de Veilig voor het KWF 

De teams You never Wo(l)k alone en We never Wo(l)k alone hebben waanzinnige dartshirts en dartpijlen gekregen van prominente darters.

Ze gaan deze veilen voor het KWF….Alles staat in het teken om geld te genereren voor onderzoek.

Jaarlijks krijgen in Nederland zo’n 100.000 mensen de diagnose kanker. In de strijd tegen deze vreselijke ziekte ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht.

Alpe d’Huzes is opgericht met het doel de onmacht die door de kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zo veel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het onmogelijke te verleggen.

Onder het motto “Opgeven is geen optie” gaan op donderdag 6 Juni 2019 bijna vijfduizend deelnemers opnieuw de uitdaging aan om de legendarische Alpe d’Huez te bedwingen.

Daarvoor hebben ze sponsoren nodig en hoe leuk is het dan om dit te doen met leuke muziekevenementen en een hele gave veiling.

Gesigneerde shirts van Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Gary Robson, Wesley Harms, de dartpijlen van Phil Taylor en nog veel meer bekende darters.

Wilt u de teams You never Wo(l)k alone en We never Wo(l)k alone ondersteunen?

Hou je van darten en wil je een shirt bemachtigen? Ga dan naar de website en schrijf je in voor de veiling https://www.neverwolkalone.nl/ product/veiling-items-prd1513

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws