Home Nederland Hoofdnieuws Van Barneveld en Immers van partij op Benefiet toernooi Marcel Blik

Van Barneveld en Immers van partij op Benefiet toernooi Marcel Blik

2019-03-28 PDC Premier league Ahoy donderdag Raymond van Barneveld emotie afscheid ketting naar kleinzoon Mason

Aanstaande zondag 21 juli zal er een benefiet toernooi worden georganiseerd in Wassenaar voor Marcel Blik. De Hagenaar heeft onlangs te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek is en daarom heeft Marius van der Kleij van de Goudenregenbar het initiatief genomen om dit toernooi te organiseren.

Van der Kleij: “Marcel heeft onlangs slecht nieuws ontvangen over zijn gezondheid en de vooruitzichten zijn niet positief. Als kleine zelfstandige is het al lastig zat om je hoofd boven water te houden, daarom hopen wij hem en zijn gezin, door dit gebaar een hart onder de riem te steken.”

Inmiddels hebben ook Raymond van Barneveld en Lex Immers toegezegd aanstaande zondag van de partij te zijn.

Barney is volgens Marcel Blik degene die zijn leven heeft gered toen hij een hersenbloeding en epileptische aanval kreeg toen hij bij hem in de auto zat.

LET OP: Vanwege het groot aantal spelers dat wordt verwacht wordt er uitgeweken naar een nieuwe locatie: Sportcomplex “De Schulpwei” in Wassenaar.

Mocht je niet kunnen komen, maar toch een bijdrage willen leveren? Dan kan dat via deze inzamelingsactie.


Vanaf vanavond gaat de World Matchplay van start met 5 Nederlanders. Doe gratis mee met onze dartpoule en maak kans op leuke prijzen.