Van Maastrigt en Buermans winnen 1e Open Achthuizen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van Maastrigt en Buermans winnen 1e Open Achthuizen

Van Maastrigt en Buermans winnen 1e Open Achthuizen

Beide heren wisten hun pijlen voortreffelijk naar het bord te krijgen. van Maastrigt noteerden een wedstrijd gemiddelde van 34.02 en Ahmaddy deed niet onder met 32.33 de eindstand 7-3 in het voordeel van Maastrigt.

Boyan Vogel won de B-poule of ook wel de verliezerronde genoemd, Vogel speelden een prima toernooi en rekende achtereenvolgens af met Anton Nieuwenhuizen (3-0), Danny Troost (3-1), Fred v.d. Berg (3-0) en Kees Slokkers (4-2). In de finale rekende Vogel af met Mark van Manen 4-5 in het voordeel van Boyan Vogel.

De hoogste finish van de dag kwam met 164 uit handen van de Schot Thomas Nielson.

Bij de dames was het Samantha Buermans die de winst pakte met een 5-0 zege op Marjolein Bunk. In de halve finale was Samantha met 4-1 te sterk gebleken voor Ria de Pan In de andere halve finale won Marjolein bunk van Tamar Elshout met 4-0. De B-poule werd gewonnen door Kaylee Meijer, zij was in de finale met 3-0 te sterk voor Sabina Broekhuis. Sonja Karcher en Volda Gouweloos wisten net niet de finale te bereiken en verloren beide in de halve finales van de B-poule.

De organisatie kan tevreden terugkijken op een lange maar geslaagde dag met het bord en drie pijlen in de hoofdrol, we kijken al uit naar de 2e editie van het Open Achthuizen.

Met dank aan: Wilko Kattestaart
Foto: mikelvanmaastrigt.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws