Vanavond kwalificatie L&L TOP-training A- en B-poule in Nederhemert Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vanavond kwalificatie L&L TOP-training A- en B-poule in Nederhemert

Vanavond kwalificatie L&L TOP-training A- en B-poule in Nederhemert

In L&L Nederhemert wordt inmiddels al 2 jaar een TOPtraining gespeeld. 12 darters gaan daar per eens in de 2 á 3 weken op de maandagavond de strijd met elkaar aan om zo hun niveau omhoog te werken. De TOPtraining is dus niet wekelijks om zo de darters enigszins van hun drukke programma te ontlasten. Een cyclus duurt 6 speelweken. In Nederhemert is de TOPtraining terug gegaan naar 2 niveaus, een A- en B-poule.

De TOPtraining was al voor vele darters een manier om hun niveau op te vijzelen. Spelers als Leo Hendriks, Leon de Geus, Wilco Vermeulen en Mark van Haaren zagen we per week groeien in hun spel.

Maandag 14 oktober, vindt er een kwalificatie plaats voor nieuwe spelers of reeds deelnemende spelers die alsnog promotie af willen dwingen. De deelname aan de TOPtraining kost niets!

Denk jij dat je je met spelers als Davy Verkooijen, Leo Hendriks, Mattijs van den Steenhoven, Mark van Haaren en Kris Boer kan meten. Kom dan maandag naar de kwalificatie om je te plaatsen voor de L&L TOPtraining. Voor de subtoppers is er ook een B-poule beschikbaar waaruit promotie uiteraard mogelijk is. Er zijn 3 plaatsen voor de A-poule beschikbaar en 1 voor de B-poule.

Kwalificatie L&L TOPtraining
Maandag 14 oktober 2013
Aanvang 20:00

Adres
Dartscafé L&L
Tuinstraat 16
5317 JL
Nederhemert-Noord

Aantal Qualifiers
3 plaatsen voor de A poule
1 plaats voor de B poule

Meer informatie vindt u op www.sterkdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws