V/d Zande beslist 10e speeldag OSR in zijn voordeel, Wattimena 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

V/d Zande beslist 10e speeldag OSR in zijn voordeel, Wattimena 2e

V/d Zande beslist 10e speeldag OSR in zijn voordeel, Wattimena 2e

Het Dutch Open van afgelopen weekend eiste zijn tol op het aantal dartspelers dat deelnam aan de tiende kwalificatiedag van de 21e editie van de Oranjebar Super Ranking. Er konden veertien deelnemers aan de oche worden begroet.

De groepsfase zorgde zoals altijd voor de eerste schifting waarna via een knock-out ronde nog vier spelers in het hoofdtoernooi zaten dat inmiddels bij de halve finales was beland. Davy van der Zande stond daarin tegenover Oswin Streden en wist die wedstrijd met 4-0 te winnen. De andere halve finale ging tussen Jermaine Wattimena en Levi Frauenfelder. De jonge Ossenaar wist een leg van Jermaine af te snoepen maar moest uiteindelijk met 1-4 buigen.

In de halve finale van de verliezersronde was Ruud Tuijtelaar met 0-3 te sterk voor dartvrouw Lincy Gloudermans. Zijn tegenstander in de finale werd Mike Brands die met 3-1 te sterk was voor Bjorn Brans. De finale om de troostprijs was een spannende en ging over de volle zeven legs. Bjorn kreeg de jonge Mike niet afgeschud en moest tot het gaatje voordat hij de beslissende dubbel mocht gooien die hem dan toch de winst opleverde.

De finale om de dagzege was Davy van der Zande weer eens op dreef en wist tot verbazing van iedereen vrij eenvoudig de dagzege naar zich toe te trekken. Na een aantal weken onklopbaar te zijn moest Jermaine deze keer het antwoord schuldig blijven.

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Davy van der Zande 2. Jermaine Wattimena 3. Levi Frauenfelder en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 21 wordt gespeeld op dinsdag 14 februari 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws