Vegro The Hague European Championships Disability Darts Is Uitgesteld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vegro The Hague European Championships Disability Darts Is Uitgesteld

Vegro The Hague European Championships Disability Darts Is Uitgesteld

Het EK paradarts, dat plaats zou vinden in het weekend van 16 t/m 18 oktober wordt definitief uitgesteld. Vanwege de coronacrisis hebben de World ParaDarts, G-Darts België, de BDDA (o.a. Wales en Engeland) en de NDB gezamenlijk de organisatie van het EK geadviseerd het evenement nu niet door te laten gaan. Dit advies is tot stand gekomen in het belang van de gezondheid en veiligheid van de spelers, crew en alle andere aanwezigen. Daarnaast was het voor een groot deel van de spelers niet mogelijk om naar Den Haag (Nederland) af te reizen vanwege de coronacrisis.

Dit advies is in lijn met het besluit welke alle andere internationale toernooien en organisaties reeds hebben genomen. Hoe vervelend ook, op dit moment zijn alle evenementen voor zowel de senioren als de jeugd in 2020 al afgelast tot en met het einde van het jaar door zowel de WDF, JDC, NDB, BDDA en World ParaDarts. De geplande finale toernooien door de World Paradarts in Circus Tavern (eind 2020) en het grote finaletoernooi in 2021 in Den Haag zijn ook reeds met 1 jaar uitgesteld.

Hieronder de reactie van de organisatie van het EK darts:

Met pijn in ons hart moeten we, op erg dringend verzoek van WorldParadarts, de British Disability Darts Association, G-Darts Belgium and the Nederlandse Darts Bond, het Vegro The Hague European Championships Disability Darts 2020 uitstellen naar volgend jaar.
Uiteraard hebben we nog geen nieuwe datum. Het kost enige tijd om een geschikt moment te vinden, waarop alle partijen die betrokken zijn bij de productie óók kunnen en die eveneens past in de nationale en internationale dartskalender. Zodra we deze datum hebben, laten we dat aan jullie weten.

Zoals jullie weten is er geen refund (artikel 5 van de General Rules) op het inschrijfgeld, dat blijft gewoon staan tot volgend jaar. De eventueel door jullie al betaalde hotel-, diner en/of cateringkosten worden begin volgende week door ons terugbetaald. Je blijft gewoon ingeschreven zoals je eerder dit jaar aangaf. Zowel voor singles, koppels als de landenteams.

We begrijpen jullie teleurstelling, omdat wij die absoluut delen. Daarom richten wij ons meteen al op 2021 en hopen dat we snel met meer en beter nieuws kunnen komen.

Vegro The Hague European Championships Disability Darts Is Uitgesteld


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws