Venken wint 2e ZomerRanking Cafe Quincy. Kay Smeets runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Venken wint 2e ZomerRanking Cafe Quincy. Kay Smeets runner-up

Venken wint 2e ZomerRanking Cafe Quincy. Kay Smeets runner-up

Het tweede toernooi van de ranking bracht 36 darters naar Café Quincy. Onder deze darters mochten we zoals gewoonlijk weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen. Door het feit dat we vandaag niet aan de 50 deelnemers komen, wordt ook in de verliezersronde gegooid in een best of 5, en word er eerder overgeschakeld naar een best of 7, bo9 en de finale bo11.

In de winnaarsronde weten Kay Smeets en Tony Martinez de finale van de winnaarsronde te behalen. Tony weet op zijn weg te winnen van Dimitri Triekels, Patrick de Laat, Gideon Nagel , Oswin Streden en Davyd Venken. Kay weet op zijn weg naar de finale van de winnaarsronde te winnen van Leon Reijnders, Rob Georgina Bryant Emans, Jeremy Eikelenberg en Nick Hendrix.
In deze spannende finale met veel supporters trekt Kay aan het langste eind en plaats zich met een 4-3 overwinning op Tony hiermee voor de finale aan het einde van de avond.

Tony mag proberen om zich alsnog te plaatsen voor de grote finale door zich te bewijzen tegen Davyd Venken die uit de verliezersronde komt.
Na een eerdere winst op Davyd met 3-0 heeft Davyd op de weg naar deze partij toe gewonnen van Ken Smeets en Jeremy Eikelenberg. Waar hij eerder al gewonnen had van Dennis van Gansewinkel, Joey Greijn en Nick Stroek.

In deze spannende partij is het Davyd die zich plaatst voor de grote finale tegen Kay. Deze zal gespeeld worden in een bo11, waarbij Davyd 2x zal moeten winnen om de toernooizege op zijn naam te zetten. Davyd mag beginnen en laat meteen zien dat hij ervoor wil gaan en pakt de 1e leg met een 12 darts. In de 2e leg mist Davyd een 170 shot en Kay maakt er 1-1 van. Hierna gaan alle dubbels er wel in bij Davyd waarbij hij in de 4e leg nog een 13 darter gooit. En wint met 6-1.

De tweede finale zal Kay zijn pijlen beter moeten africhten dat de dubbels wel geraakt worden, en niet net naast gaan.
Helaas wil dat net niet lukken en kan Davyd ook de 2e finale met 6-0 op zijn naam schrijven en is hij de winnaar van de 2e ZomerRanking van Cafe Quincy.

Vanavond zijn er 49 maximale scores van 180 gegooid, waarvan Davyd hofleverancier is met 16 stuks. Tony volgt met 8 stuks.
Ook werden er 9 uitworpen boven de 100 genoteerd, waarvan het hoogste 154 is.
Ook deze mocht Davyd op zijn naam schrijven en ontvangt hiervoor een waardebon van Slijterij - Wijnhandel Scholten uit Budel.

Bij deze willen we onze sponsoren weer bedanken voor hun bijdrage. En Roy Van de Vorst van Locomotion Diner voor het bakken van de hamburgers, die er volgende week ook weer zal zijn. Mede dankzij deze sponsoren staat de prijzenpot voor de finaledag na 2 toernooien al op €937,50.

Volgende week vrijdag 29 juni staat het 3e toernooi op de planning, inschrijven kan ter plekke tot 20.00 uur.

Tekst ingestuurd bericht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws