Verslagen en uitslagen LaCo senioren speelweek 7 op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen LaCo senioren speelweek 7 op een rij

Verslagen en uitslagen LaCo senioren speelweek 7 op een rij

Zaterdag 15 december stond speelronde 7 van de LaCo senioren op het programma. Twintig teams kwamen in actie, hieronder alle uitslagen en een verslag van de Nederlandse Darts Bond.

Heren
In poule A hielden de BDC en de VDO de hoop op de play-offs levend. BDC won in Den Bosch met 10-7 van de FDB en in Venlo versloeg het thuisspelende VDO de DVK met 11-6.

In poule B pakte de SDC zijn eerste overwinning van het seizoen door de uitwedstrijd tegen de DONHN te winnen met 10-7.

In poule C werd een zeer spannende wedstrijd gespeeld tussen de DVS en DSWN. Door een 9-8 zege voor DSWN staan DORA, DVS en DSWN nu alle drie op drie overwinningen. Leuk detail in deze wedstrijd was nog dat Timo van den Brink en Tokan Ata (DVS) een 14-darter wisten te produceren in een 701 koppel leg. Ze gooiden 81-180-180-180 en een 80 finish.

Dames
De VDO is nog steeds de trotse koploper in poule A. Afgelopen zaterdag pakte ze de vijfde overwinning, ditmaal was DVO het slachtoffer (8-3). Ook regerend kampioen DSWN was goed op dreef getuige de 11-0 overwinning op FDB. In de laatste wedstrijd van poule A een knappe uitzege van de DVK op DVS: 4-7. In poule B won de DONHN thuis met 7-4 van de SDC. Vanessa Zuidema gooide namens de DONHN een mooie 160 finish. DBMN pakte een 8-3 uitzege op RDO en de DBA won met 7-4 bij DOGD.

Voor alle statistieken, uitslagen en standen klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws