Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld

Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld

In de reeks Hotel-toernooien organiseert SterkDarts in november 2020 de eerste editie van de Volendam Darts Classic. Op 21 en 22 november wordt het Volendamse Art Hotel Spaander omgetoverd tot een waar dartswalhalla. Een bijzonder toernooi in een bijzondere locatie; de Volendam Darts Classic 2020.

- Nieuw groots SterkDarts evenement
- € 5.000,- prijzengeld
- Voordelig overnachten op locatie
- 1 weekend, 6 toernooien

Alle toernooien starten in poules met daarna winnaars en verliezersronde. Klik hier om je in te schrijven.

Na het succesvolle Asteria Nieuwjaars Darttoernooi én de Tilburg Darts Trophy in De Druiventros wordt een vervolg gegevens aan de reeks Hotel-toernooien.

De prachtige zalen in dit sfeervolle hotel aan de Volendamse Dijk worden omgetoverd tot een dartstoernooi dat je niet wilt missen. De “Volendam Darts Classic” is er klaar voor een mooie vaste plaats op de nationale dartskalender te veroveren en een toernooi te worden waar je ieder jaar naar uit kijkt.

Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld

Een totale prijzenpot van € 5.000,- is beschikbaar. De winnaar van het heren-singeltoernooi mag er € 750,- in ontvangst nemen. De winnares van het damestoernooi wint € 200,-.

Er wordt in 6 categorieën gestreden om de titels. Op zaterdagmiddag 21 november vinden twee koppeltoernooien plaats: Mix koppels (m/v) en Tac-Tics koppels. Op zaterdagavond worden de dameskoppels en herenkoppels gespeeld. Op zondag 22 november strijden de heren singles en dames singles om de winst en de titel “Volendam Darts Classic 2020”.

Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars- en verliezersronde volgt. Er kunnen maximaal 204 heren en 48 dames mee doen aan de singeltoernooien. Op zaterdagmiddag kunnen er 72 koppels deelnemen en zaterdagavond is er plaats voor maximaal 120 koppels.

Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld


Om er voor te zorgen dat mensen die van ver of gewoon uit de omgeving komen niet naar huis hoeven te gaan op vrijdag-, zaterdag- of zondagnacht is er de mogelijkheid om bij Hotel Spaander een overnachting te boeken tegen een gereduceerde prijs van slechts € 35,- p.p inclusief ontbijt (op basis van een 2-persoonskamer). Deze aanbieding kun je boeken via [email protected]

Volendam Darts Classic 2020 in Hotel Spaander met € 5.000,- prijzengeld
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws