Voorbeschouwing op 5e speelweek SuperLeague & LaCo senioren Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op 5e speelweek SuperLeague & LaCo senioren

Voorbeschouwing op 5e speelweek SuperLeague & LaCo senioren

Zaterdagmiddag staan er competitiewedstrijden op het programma in de LaCo en de SuperLeague. Hieronder volgt een overzicht met een vooruitblik namens de Nederlandse Darts Bond.

LaCo senioren
De dames van de DVS wisten tot nu toe al hun wedstrijden te winnen. Morgen gaan ze voor vier op een rij in de uitwedstrijd tegen VDO. De nummers twee en drie van poule A ontmoeten elkaar in Den Haag: DSWN vs DBBR. De derde wedstrijd uit deze poule gaat tussen de FDB en de DVO. Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar tegen op de play-offs en de DVO won toen nipt met 6-5.

In poule B staat de topper tussen de nummers één en twee op het programma. De DONHN, dat nog geen wedstrijd verloor dit seizoen, ontvangt de RDB. De SDC speelt thuis tegen de DBMN en DOGD reist af naar Ridderkerk voor de wedstrijd tegen de RDO.

Bij de heren komen we in poule A een herhaling tegen van de halve finale van afgelopen seizoen: BDC speelt tegen de regerend kampioen DBBR. De koploper in poule A is de DVO dat al zijn wedstrijden in deze zware poule knap wist te winnen. Morgen gaan zij op bezoek bij de FDB. In poule B gaat koploper DBMN een uitwedstrijd spelen tegen de SDC en gaat de DONHN zijn eerste overwinning proberen te pakken in de thuiswedstrijd tegen de RDB. In poule C speelt DSWN thuis tegen de DOT en ontvangt de DVS de DOGD.

SuperLeague
Ook de SuperLeague teams komen weer in actie. In de hoofdklasse speelt Bosgenoegen thuis tegen DKE RW Repair. De koploper verloor vorig jaar twee keer van DKE en zal dus op zijn hoede zijn. Een mooi duel op de planning in Urk waar de nummer twee Twenty Six het opneemt tegen de nummer drie Winsum. Oranje Bar ontvangt Xtreme Sport en RCT speelt thuis tegen de Zwaantjes. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse gaat tussen de Fanatics en Café Kafé.

In overgangsklasse A krijgt SLT de Planeet koploper Kremer op bezoek. De nummers twee en drie, de Dissel en Toornsmit, ontmoeten elkaar in Markelo. Café de Schout, dat nog wacht op de eerste punten, gaat op bezoek bij de Makkers van Wilma en de Moriaan speelt thuis tegen Status Bar. Tenslotte krijgt Café op de Hoek the Legend op bezoek.

Een echte topper in overgangsklasse B waar de kersverse koploper Vrijbuiter, uit gaat spelen tegen de nummer twee Hemeco. Café 't Haspeltje speelt thuis tegen Red Alert en DTV krijgt Oranjestad op bezoek. In Stampersgat gaat 't Pleintje het opnemen tegen FF naar Steef en Nouveau gaat op bezoek bij de Dorpsherberg in Olland.

Koploper van overgangsklasse C is Dartshop Leiden. Zij gaan morgen spelen in Spakenburg tegen DV Double Bull. Prima Darts neemt het op tegen de Flora Bar en 8-eraf Amsterdam gaat op bezoek bij Agnes & Schier. Merwehof reist af naar Zaandam voor de pot tegen de Schot en Sonny's ontvangt Café de Wyck.

Voor een compleet overzicht inclusief de huidige rankingstanden verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws