Voorbeschouwing op 7e speelweek Superleague van vanmiddag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op 7e speelweek Superleague van vanmiddag

Voorbeschouwing op 7e speelweek Superleague van vanmiddag

Dit weekend strijden de SuperLeage teams tegen elkaar voor de zevende keer dit seizoen. Hieronder een korte voorbeschouwing namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
De koploper Bosgenoegen draait een zeer sterk seizoen. Zes wedstrijden op rij ongeslagen. Deze week de taak aan Fanatics Weert om daar verandering in te brengen. Dit zal een lastige klus worden aangezien zij nog geen wedstrijd hebben gewonnen. Oranjebar 1 verdedigd deze ronde de tweede positie tegen de nummer drie DKW RW Repair. Laatstgenoemde kan bij winst de tweede plek overnemen. deDartshop.nl neemt het op tegen Red Alert Bet Kolen, beide teams moeten zich revancheren na het verlies van de vorige speelronde. Team Winsum Sneek staat op de vijfde plek en gaat het duel aan met de nummer zeven Café de Dissel. Er zitten maar twee punten verschil tussen de teams, met winst voor Café de Dissel zal zij een plek stijgen. Twenty Six Urk ontvangt Dartshop Leiden en moet winnen om zicht te houden op de derde plek terwijl het team uit Leiden een einde zal willlen maken aan de slechte reeks.

Overgangsklasse A
In deze klasse ligt het bovenin dicht bij elkaar. De nummers één en twee, Vostars United en Toornsmit, hebben evenveel punten met 1 punt daarachter Makkers van Wilma. Laatstgenoemde ontvangt het team van Legend Reen Sneek die op de tiende plek staat. Koploper Vostars United neemt het deze week op tegen Café Kremer die afgelopen ronde goede zaken heeft gedaan door met 8-2 te winnen. Toornsmit moet op bezoek bij De Schout/Kluin Schilderwerken om daar punten te halen zodat de eerste plek binnen handbereik blijft. Vrijbuiter Superleague en SLT de Planeet staan deze week tegenover elkaar en het verschil is maar één punt. De winnaar zal boven de ander eindigen. Bij een gelijkspel blijft Vrijbuiter Superleague de bovenliggende partij. De laatste partij in deze klasse gaat tussen De Moriaan en Status Bar. Met winst kan het team uit Veendam aansluiting houden bij de top-3.

Overgangsklasse B
Een mooi affiche deze week in overgangsklasse B. Dart Team Venlo neemt het op tegen Xtreme Sport Tilburg. Beide teams hebben alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en staan dus op plek één en twee. Café Kafé Doetinchem staat op plek drie met drie punten achterstand en gaat het duel aan met hekkensluiter De Burgermeester. De nummer vier Oranjestad United heeft in de laatste 3 partijen zeven punten gehaald en neemt het op tegen FF naar Steef die de achtste plek bezet. Op de zevende plek vinden we Dartscafé Nouveau 1, zij ontvangt Dartteam Klumpke die door het verlies van de vorige ronde nu op de negende plek staat. Ook een spannende partij is die tussen 't Pleintje Stampersgat en DAKdomein/Vrijboom. Zij staan op plek vijf en zes en staan in punten gelijk.

Overgangsklasse C
In overgangsklasse C staat Agnes en Schier Barendrecht stijf bovenaan met een winstpercentage van 100%. Deze week moet er gewonnen worden van de nummer vijf Racketcentrum Terneuzen. Havenzicht Ridderkerk staat vlak achter de nummer één en gaat met een goed gevoel deze week in na de 9-1 overwinning van vorige week. De tegenstander is Het Wapen van Maasdijk. Prima Darts en 8-eraf Amsterdam staan op plek drie en vier en treffen elkaar deze week. DV Double Bull Spakenburg staat veilig in het midden. Wel moeten er punten gehaald worden om niet richting de degradatiezone te gaan. De punten moet gehaald worden tegen Sonny's Darts / Agnes & Schier die tot op heden nog geen wedstrijd wist te winnen. De Zware Jongens Hilversum zijn in goede doen nadat de eerste wedstrijd werd gewonnen in de vorige speelweek. Zij gaan strijden voor de tweede overwinning tegen de nummer acht Flora Bar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws