Home Nederland Hoofdnieuws Voorbeschouwing op de 12e speelweek van de SuperLeague

Voorbeschouwing op de 12e speelweek van de SuperLeague

Morgen staat speelweek 12 op het programma van de SuperLeague. Hieronder volgt een overzicht namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
Koploper Bosgenoegen gaat zich proberen te herstellen van het verlies tijdens de vorige speelronde tegen de Zwaantjes. Ze spelen morgen thuis tegen Xtreme Sport. Achtervolger Twenty Six speelt thuis tegen Café Kafé en nummer drie Oranje Bar ontmoet de Zwaantjes. Winsum speelt tegen Racketcentrum Terneuzen en DKE RW Repair reist af naar Weert voor de pot tegen Fanatics.

Overgangsklasse A
Kersverse koploper The Legend speelt thuis tegen de Moriaan. Kremer en de Dissel staan op een gedeelde tweede plaats en hebben net als de koploper een thuiswedstrijd. Kremer ontvangt de Makkers en de Dissel speelt tegen Op de Hoek. Tenslotte gaat de Schout op bezoek bij Status Bar. 

Overgangsklasse B
Een topper in overgangsklasse B: Nummer één Red Alert ontvangt de nummer twee Dart Team Venlo. Eerder dit seizen was Venlo de sterkste in dit onderlinge treffen. Hemeco gaat op bezoek bij Oranjestad en FF naar Steef speelt thuis tegen de Dorpsherberg. De laatste wedstrijd uit deze klasse gaat tussen Vrijbuiter en Dartscafé Nouveau. 

Overgangsklasse C
Ook in deze klasse een echte topper op het programma. Koploper Agnes & Schier reist af naar Leiden voor een duel met de nummer twee Dartshop Leiden. 8-eraf Amsterdam, dat derde staat, speelt tegen Sonny’s en de nummers vier en vijf ontmoeten elkaar: Merwehof – Prima Darts. De Wyck speelt thuis tegen Flora Bar en het nog puntloze Double Bull ontvangt Café de Schot.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.