Voorbeschouwing op de derde speelweek van Landelijke Competitie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op de derde speelweek van Landelijke Competitie

Voorbeschouwing op de derde speelweek van Landelijke Competitie

Morgen staat speelweek drie van de LaCo op het programma. Alleen de senioren komen in actie, de jeugd speelt volgende week.

Heren A
De mannen van de DORA zijn het seizoen goed gestart met twee overwinningen. Morgen ontvangen ze de DVO in Amsterdam. De DVO won dit jaar één van zijn twee wedstrijden. Verder gaat de DSWN in deze poule op bezoek bij de DVK en reist de ZDF af naar Almere voor de wedstrijd tegen regerend kampioen DBA.

Heren B
In deze poule is het de SDC dat een vliegende start heeft gemaakt en zijn beide wedstrijden won. Morgen gaan ze op bezoek bij de DONHN. Net als de DONHN gaat ook de BDC op voor zijn eerste overwinning. Dat zal dan moeten gebeuren tegen de verliezend halve finalist van de LaCo van vorig seizoen, de DBBR. De RDO is morgen vrij.

Heren C
Vier van de vijf teams in deze poule hebben één overwinning op hun naam. De teams lijken dus aan elkaar gewaagd. De twee wedstrijden die in deze poule op het programma staan zijn FDB-DBMN en DVS-RDB. De DOGD komt deze week niet in actie.

Voor een uitgebreid overzicht inclusief de dames klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws