Voorbeschouwing op speelweek 8 van de SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op speelweek 8 van de SuperLeague

Voorbeschouwing op speelweek 8 van de SuperLeague

We gaan richting het einde van het jaar. En voor de SuperLeague teams betekent dit dat zij nog eenmaal in 2019 in actie zullen komen. Hierbij een korte voorbeschouwing op de achtste speelronde namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
De eerste wedstrijd op het programma is DKE RW Repair tegen deDartshop.nl. DKE RW Repair staat op een mooie derde plek en moet winnen om aansluiting te houden op de top-2, deDartshop.nl staat op het moment achtste en het is dus noodzakelijk punten te pakken. Na het gelijkspel van vorige week wil Red Alert Bet Kolen meer punten halen om weer naar boven te kunnen kijken, er moet dan wel een overwinning behaald worden op de nummer vier Team Winsum Sneek. Na de pijnlijke nederlaag van vorige week wilt Café de Dissel zich revancheren tegen Twenty Six Urk. Een belangrijk duel onderin. De nummer negen Dartshop Leiden neemt het op tegen de nummer tien Fanatics Weert. Mocht laatstgenoemde winnen kan zij eindelijk van de laatste plek komen. Als laatste een belangrijk duel bovenin de ranglijst. Bosgenoegen neemt het op tegen de nummer twee Oranjebar 1. Kan er een einde worden gemaakt aan de winstreeks van de heren uit Ermelo of zullen zij het jaar ongeslagen afsluiten?

Overgangsklasse A
Na de overwinning van vorige week staat Toornsmit op de eerste plek en deze week nemen zij het op tegen de nummer vier Makkers van Wilma. Status Bar staat op een gedeelde tweede plek en jaagt op de eerste positie. Deze week is De Schout/Kluin Schilderwerken de tegenstander, zij staat op het moment negende en moet winnen om niet op de laatste plek te eindigen. Vostars United is na de vorige speelweek gezakt naar de derde plek, maar heeft nog wel evenveel punten als de nummer twee en neemt het nu op tegen Vrijbuiter Superleague. Het team uit Apeldoorn staat nu op een vijfde plaats. De volgende partij gaat tussen SLT de Planeet en De Moriaan. Beide teams liepen vorige week tegen een grote nederlaag aan zullen dit willen goed maken. De laatste wedstrijd in deze poule gaat tussen de nummers 7 en 6 van de ranglijst, Legend Reen Sneek en Café kremer.

Overgangsklasse B
De nummer twee van deze overgangsklasse, Dart Team Venlo, gaat deze week het duel aan met Dartscafé Nouveau 1. Met winst blijft het team uit Venlo op de hielen van de nummer één. Dartscafé Nouveau 1 heeft de winst nodig om boven de degradatiezone te blijven. Dartteam Klumpke moet vechten voor de punten, zij staat immers negende, de punten moeten deze week gehaald worden tegen de nummer vijf 't Pleintje Stampersgat. Onderaan de ranglijst staat De Burgermeester, zij gaat het duel aan met DAKdomein/Vrijboom die op dit moment de zesde plek bezet. Café Kafé Doetinchem staat op een prima derde plek, om deze plek te behouden moet er gewonnen van de nummer acht FF naar Steef. Koploper Xtreme Sport Tilburg moet haar positie verdedigen tegen de nummer vier Oranjestad United.

Overgangsklasse C
Een interessante partij in deze klasse gaat tussen de nummer twee Havenzicht Ridderkerk en de nummer drie Prima Darts. De winnaar van dit duel zal na deze week minimaal de tweede plek bezetten. Nummer één Agnes en Schier Barendrecht wilt haar eerste plek verdedigen, dit kan als er gewonnen wordt van DV Double Bull Spakenburg. 8-eraf Amsterdam neemt het op tegen directe concurrent Racketcentrum Terneuzen. De teams staan op plek vier en vijf. Flora Bar moet deze week de punten halen tegen hekkensluiter Het Wapen van Maasdijk. De laatste wedstrijd gaat tussen Sonny's Darts/Agnes & Schier en De Zware Jongens Hilversum.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws