Voorzitter BDO: "Ik probeer een bedrijf te redden en voort te zetten" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorzitter BDO: "Ik probeer een bedrijf te redden en voort te zetten"

Voorzitter BDO: "Ik probeer een bedrijf te redden en voort te zetten"

Afgelopen dinsdag sprak Des Jacklin, voorzitter van de BDO, op Radio Lincolnshire over enkele zaken die spelen. Hierin sprak hij onder andere over de huidige situatie waarin de bond op dit moment verkeerd.

"Het is als een bedrijf dat ik probeer te redden om deze vervolgens weer te laten opbloeien en voort te zetten," aldus Des Jacklin.

Gevraagd naar de ontwikkelingen omtrent de BDO World Darts Trophy waar, met nog slechts 2 maanden te gaan nog bijna niets over bekend is, kan hij ook nog geen duidelijkheid geven.

Eerder was er ook lang onduidelijkheid omtrent de Lakeside 2019. Daarna volgde toen echter het verlossende woord dat de BDO een deal had gesloten met Eurosport voor 3 jaar.

Hiertoe behoort ook de BDO World Darts Trophy en dus zullen we dit toernooi in augustus ook vanuit de huiskamer kunnen volgen. Waar het toernooi echter zal worden gespeeld is nog onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws