Kerstddarts: Waar kun je deze dagen je pijlen laten spreken? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kerstddarts: Waar kun je deze dagen je pijlen laten spreken?

Kerstddarts: Waar kun je deze dagen je pijlen laten spreken?

Na twee dagen kerst zijn we op zoek naar een activiteit om de calorieën te verbranden. Vandaag 27 december kun je in het Noorden van het land terecht in Sporthal 't As-spel in Mariënheem voor de 14e editie van het Open Mariënheem.

14e editie van het Open Mariënheem met koppel- en singletoernooi, Zaal open om 10.00 uur. Inschrijven koppels tot 10.45 uur, aanvang koppeltoernooi: 11.00 uur en inschrijven singles tot 14.45 uur, aanvang singletoernooi: 15.00 uur.

In Brabant word het Bavaria Open dn Beer gehouden in Biercafe & Feestzaal d'n Beer. Vandaag de koppels, tactics en het koppeltoernooi. De zaal is om 11 uur open en de toernooien beginnen vanaf 13 uur. Morgen 28 december is het Bavaria Open dn Beer single toernooi. Ook dan gaat de zaal om 11 uur open maar start het tornooi om 14 uur.

Zaterdag 29 december het MDT HighRoller koppel toernooi met €500 voor de winnaar in Amsterdam. Het toernooi start om 19 uur bij Bij8eraf in Amsterdam. Zondag is het HighRoller singel MDT toernooi.

Ook op zondag 30 december het Groots dartstoernooi in Tapperij Tijdloos! Voor de 16e keer word het Breko Eindejaars Dartstoernooi gehouden in Tapperij Tijdloos in Papendrecht.

Meer info en meer toernooien in de agenda klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws