Wattimena neemt heft in handen met OSR-overwinning op Streden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena neemt heft in handen met OSR-overwinning op Streden

Wattimena neemt heft in handen met OSR-overwinning op Streden

Deze week bleef de opkomst van dartliefhebbers die wilden deelnemen aan de Oranjebar Super Ranking beperkt tot achttien. Een aantal van de kwartfinalisten van de afgelopen weken lieten verstek gaan wat de aanwezige spelersmogelijkheden gaf om goede zaken te doen i.v.m. de extra prijzen (6x deelnamebewijs voor de Top Player Competition 2018) die er in deze 25e editie te verdienen zijn.

De groepsfase werd afgesloten met Erik van Manen, Leon Kellenaar, Tharissia Werinussa, Jermaine Wattimena, Tom Mulder, Peter van den Broek, Oswin Streden en Gian van Veen als diegene die de kwartfinales konden gan spelen. Van dit achttal belven uiteindelijk Oswin Streden en Jermaine Wattimena over om de finale te spelen. Het was Jermaine die hierin duidelijk de sterkste was en via een 5-2 overwinning zijn zevende dagzege in deze reeks wist te boeken.

De finale om de troostprijs ging deze week tussen Ruud Tuijtelaars en Axel Goverde. Laatstgenoemde wist de winnende dubbel te gooien nadat beide kemphanen elkaar tot 3-3 in evenwicht hadden gehouden. Met 4-3 ging de winst, de prijs en de eer dus naar Axel.

De Mysterie Box bleef deze week voor de verandering weer een keer dicht. De winnende finish (134) werd niet gegooid alhoewel Jermaine Wattimena met 144 wel dicht in de buurt kwam.

Uitslag kwalificatie dag 09: 1. Jermaine Wattimena 2. Oswin Streden 3. Erik van Manen en Tom Mulder.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 27 februari 2018 zal de 10e kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) worden gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws