Weekenddarts: NDB Ranking Open Rivierenland en SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Weekenddarts: NDB Ranking Open Rivierenland en SuperLeague

Weekenddarts: NDB Ranking Open Rivierenland en SuperLeague

Met het PDC WK en het BDO WK voor de deur staan er weinig tot geen internationale toernooien meer op het programma. De PDC-agenda is volledig leeg en bij de BDO prijkt alleen het Saint Petersburg Darts Weekend in Rusland op de lijst van dit weekend.

Op eigen bodem wordt er nog wel volop gespeeld. Zo wordt zaterdag de zesde speelweek van de Superleague gespeeld en staat zondag de derde NDB ranking genaamd het 'Open Rivierenland' op het programma.

Toernooien kunnen gratis aangemeld worden via deze link. Vanaf €19.99 is al promotie mogelijk, informeer via [email protected] naar de mogelijkheden om jouw toernooi in de Dartfreakz schijnwerpers te zetten.

Voor een overzicht van alle toernooien dit weekend zie onderstaand schema.

Dartfreakz beveelt aan:
[hb_tribe_events startdate='2019-11-29' todate='2019-12-01' tags='promotie' show_column='Date,Tournament,Venue,Location']

Toernooien dit weekend:
[hb_tribe_events startdate='2019-11-29' todate='2019-12-01' catgs='Belgie,PDC,Nederland' show_column='Date,Tournament,Venue,Location']

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws