Wees er snel bij voor inschrijven koppeltoernooi Bovensluis Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wees er snel bij voor inschrijven koppeltoernooi Bovensluis Open

Wees er snel bij voor inschrijven koppeltoernooi Bovensluis Open

De inschrijvingen voor het koppel dartsevenement van 13 augustus lopen zeer goed. Er hebben zich al 50 koppels en er kunnen maximaal 64 koppels deelnemen aan het koppel dartsevenement Bovensluis Open. Vorig jaar hadden ze rond de 45 koppels wat al mooi was en daar gaan ze nu al ruim overheen. Vele regionale spelers hebben zich al aangemeld en ook veel spelers uit de rest van Nederland wisten de inschrijving al te vinden voor het Dartevenement.

Weel je deelnemen dan dien je er dus snel bij te zijn.

KiKa
Ze houden een grote verloting, waarvan de loten nu al verkrijgbaar zijn met prachtige prijzen. Tijdens het toernooi vind de trekking van de verloting plaats en de gehele opbrengst van de loterij gaat uiteraard naar het mooie doel KiKa.

Maar het toernooi heeft nog veel meer in petto. Er is een karikatuurtekenaar. De kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven in de speeltuin. Ze staan uiteraard ook met een stand met KiKa-spullen. Kortom, ook voor de niet-darters valt er van alles te beleven.

Inschrijven kan nog steeds
De darters dingen mee naar geldprijzen die variëren van 30 tot 600 euro. Er wordt gespeeld volgens het 501 poulesysteem met winnaars- en verliezersronde op 16 speelbanen. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per koppel.

Inschrijven kan bij John de Nijs, tel. 06-54645581, per e-mail [email protected] of via www.dartsforever.nl

Het Dartevenement begint om 13.00 uur de zaal is open vanaf 10.30/11.00 uur.
Locatie Camping Bovensluis in het mooie restaurant van Fort Bovensluis
Oostdijk 22
4797 SC
Willemstad

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws