Willy van de Wiel de sterkste op single darttoernooi de Valk in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Willy van de Wiel de sterkste op single darttoernooi de Valk in Dongen

Willy van de Wiel de sterkste op single darttoernooi de Valk in Dongen

Willy van de Wiel de sterkste op single darttoernooi de Valk in Dongen. Nico Steenbergen en Corné van Mastrigt winnen bij de koppels.

Zondag 15 maart j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, de single knock-out. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars- en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Wilco Vermeulen en Wesley Schols werden Willy van de Wiel en Peter Driessens finalisten. Nico Steenbergen en Corné van Mastrigt werden finalisten bij de koppels door te winnen van Jeffrey van Ginneken en Danny Struijs. In de finale ging de winst met 4-0 naar Corné en Nico. De verliezersronde bij de koppels werd met 3-2 gewonnen door Vincent Schellekens en Roger Hellebrand tegen Piet van Andel en Peter Groeneveld.

De hoogste uitworp ging naar Roger Hellebrand met 113. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale door winst op Wesley Schols. Wilco Vermeulen hield Corné van Mastrigt van zijn 3e opeenvolgende finale af. In een spannende finale ging de winst met 5-4 naar Willy. Proficiat.

Luc Clemens won met 3-2 in de finale van de verliezersronde tegen Dennis van Strien. De hoogste uitworp ging bij de singles naar Wilco Vermeulen met 138. Wilco had ook nog uitworpen van 129,120 en 116.

In totaal werd er liefst 29 keer 180 gegooid die allen weer werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel had er 6. Wilco Vermeulen en Peter Groeneveld gelukte dat 5x, Peter gooide de 22.900e 180 wat hem naast een lekkere consumptie ook nog 25 euro opleverde. Roger Hellebrand, Kevin Lens, Luc Clemens, Wesley Schols en Corné van Mastrigt hadden er 2. 1x 180 lieten Dennis van Strien, Vincent Schellekens en Jeffrey van Ginneken noteren.

De uitslagen:

Winnaars single

1. Willy van de Wiel
2. Wilco Vermeulen
3. Corné van Mastrigt
Wesley Schols
5. Peter Driessens
Nico Steenbergen
Danny Struijs
Roger Hellebrand

Volgende toernooi op zondag 22 maart.

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws