Winnaar kwalificatietoernooi kent plaatsing Top Players Competition Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Winnaar kwalificatietoernooi kent plaatsing Top Players Competition

Winnaar kwalificatietoernooi kent plaatsing Top Players Competition

Ook dit jaar zal weer een Top Player Competitie worden georganiseerd bij de Oranjebar. Het deelnemersveld zal deze keer bestaan uit 20 uitgenodigde spelers en 4 spelers die via de winst van een TOP Dartstoernooi een wildcard krijgen. Deze wildcard ter waarde van 20 euro geeft de spelers de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen. Mede omdat dit toernooi door verschillende managers wordt gebruikt om talent te scouten voor deelnames aan internationale en SLN-competities. Een unieke kans voor iedere dartspeler die het op wil nemen tegen de topspelers uit Nederland gedurende meerdere speelavonden en daarmee kans wil maken op het start- en prijzengeld dat ligt tussen 40 euro en 800 euro.

Maandag 12 september a.s. zal het eerste TOP Dartstoernooi worden gespeeld in de Oranjebar te Mariahout. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze website.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws