Wie word opvolger van Jermaine Wattimena bij Open St. Michielsgestel? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wie word opvolger van Jermaine Wattimena bij Open St. Michielsgestel?

Wie word opvolger van Jermaine Wattimena bij Open St. Michielsgestel?

Morgen, 30 december, word er voor de zesde maal in Cafe-Zaal Overberg het Open St. Michielsgestel gehouden. In 2015 was het Jermaine Wattimena die de titel wist te veroveren door in de finale van Jeffrey van de Ven te winnen. Jermaine was de opvolger van oa. Benito vd Pas en Jeffrey de Zwaan. De verliezersronde werd gewonnen door Gino Vos. Bij de dames was Jacqueline Jansen de winnaar. In 2015 wisten meer als 200 darters de weg te vinden naar dit gezellige en vlotte toernooi.

Er word begonnen in een poulesysteem op 28 banen waarna de winnaars -en verliezaarsronde gepeeld word. De banen zijn dit jaar ook weer van Marc's dartbanen. Onder de strakke toernooileiding van Leo Bakker en Anthony vd Lee, bekend van oa. Open Reek en de Brabantboelranking, is de bedoeling dat rond de klok van 20.30 de finales gespeeld zijn. De kosten zijn 8 euro per persoon en indien meer als 16 dames, dan word er een aparte damesronde gespeeld. Minimale leeftijd is 16 jaar. Aanvang is 13.00 en de zaal is open vanaf 10.30. Inschrijven kan aan de wedstrijdtafel.

Hopelijk tot ziens bij dé afsluiter van het dartjaar bij dit sportieve, gezellige en vooral lekker vlotte toernooi bij Cafe-Zaal Overberg, St. Michielsstraat 2 te Sint Michielsgestel. (Vlak bij Den Bosch)

Meer info op www.openstmichielsgestel.nl.

Voor de volgers van het PDC WK, deze word op een groot scherm uitgezonden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws