Wouter Vaes sterkste op 9e speeldag van OSR, Van der Zande runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wouter Vaes sterkste op 9e speeldag van OSR, Van der Zande runner-up

Wouter Vaes sterkste op 9e speeldag van OSR, Van der Zande runner-up

Op speeldag negen van de Oranjebar Super Ranking waren deze keer weer een aantal echte kanonnen aanwezig om mee te doen voor de dagzege. Met het oog op het Swedish Open (BDO) en de Champions League of Darts (NDB) en German Darts Championship (PDC) past dit toernooi uitstekend in de voorbereiding van die spelers die hier naar zullen afreizen. Voor subtoppers en liefhebbers biedt de OSR de gelegenheid om zich te meten met de (semi) professionals.

Via de groepsfase waarmee altijd gestart wordt wisten Levi Frauenfelder, JP Hendriks, Davy van der Zande, Joey Greijns, Sybert Gijbels, Jermaine Wattimena, Wouter Vaes en Dennis Gijsberts zich te plaatsen voor de kwartfinales. Van dit achttal gingen Davy, Levi, Wouter en Jermaine vervolgens door naar de halve finale. Beide halve finale wedstrijden eindigde in een nipte 4-3 overwinning voor de finalisten van deze week, Wouter Vaes en Davy van der Zande.

De spelers die zich niet hadden weten te plaatsen voor de kwartfinales kregen zoals altijd de gelegenheid om te spelen voor de troostprijs. In de halve finales zagen we hier Marc Peeters met 3-2 winnen van Nick Hendriks en was Gian van Veen met 1-3 te sterk voor Jeffrey van de Pas. In de aansluitend gespeelde troostfinale ging de winst naar Marc die met 4-2 Gian wist af te troeven.

De grote finale vormde de afsluiting van met al weer een mooie pot darts. Wouter Vaes bevestigde hierin zijn goede vorm door met 5-3 te winnen van Davy van der Zande die prima tegenstand bood. Het was een partij die alle kenmerken van de dartsport vertoonde met maximum scores, hoge finishes en veel spanning waarin Wouter echter net iets scherper bleek op de dubbels waardoor hij de terechte winnaar werd.

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Wouter Vaes 2. Davy van der Zande 3. Levi Frauenfelder en Jermaine Wattimena.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 10 van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 28 augustus 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws