Yoeri Duijster wint derde speeldag Oranjebar Super Ranking 23 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Yoeri Duijster wint derde speeldag Oranjebar Super Ranking 23

Yoeri Duijster wint derde speeldag Oranjebar Super Ranking 23

Met een twintigtal spelers werd afgelopen dinsdag begonnen aan de derde speeldag van de OSR 23 en natuurlijk gebeurde dat met het spelen van een groepsfase. De acht beste waren dit keer Erik van Engeland, Tharsissia Werinussa, Yoeri Duijster, Davy van der Zande, Jeffrey Brands, Oswin Streden, Ruud Tijssen en Jermaine Wattimena. Uiteindelijk bleven Davy, Yoeri, Oswin en Jermaine over voor de halve finales die beide in een 4-3 overwinning eindigde voor respectievelijk Yoeri Duijster en Oswin Streden.

De overgebleven deelnemers konden tegelijkertijd verder met het zogenaamde veriezerstoernooi waarbij nog altijd wekelijks een leuke troostprijs op het spel staat. André Duijster wist samen met Randy Oosterbruggen, Levy Frauenfelder en Gian van Veen door te dringen tot de halve finales. De volwassenen moesten echter toezien hoe beide jeugdspelers zich via 3-0 zeges wisten te plaatsen voor de troostfinale. In de troostfinale was Levy vervolgens met 1-4 te sterk voor Gian.

In de finale van de derde speeldag moest Oswin Streden het opnemen tegen Yoeri Duijster en dat ging hem niet goed af. Bij de Eindhovenaar die zich nog wekelijks bij de beste vier weet te plaatsen was het beste eraf deze avond en Yoeri weet dit soort situaties inmiddels goed uit te buiten. Het resultaat was dat er na een aardige wedstrijd uiteindelijk 5-1 in het voordeel van Yoeri op het scorebord stond waarmee de derde speeldag dus opnieuw een andere winnaar van de dagzege kende.

Yoeri Duijster was deze avond goed voor 7 maximum scores en Davy van der Zande gooide de hoogste finish (164). Ook Jermaine Wattimena deed, ondanks dat hij deze keer niet in de finale stond, een duit in het zakje met 6x 180 en het uitgooien van 150, 120, 112 en 102. Ondanks alle hoge finishes bleef de Mysterie Box deze avond echter gesloten want het winnende getal 138 werd niet uitgegooid.

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Yoeri Duijster 2. Oswin Streden 3. Jermaine Wattimena en Davy van der Zande.

Kwalificatie dag 4 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 04 juli 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws