Zeeland Darts Championship 2021 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zeeland Darts Championship 2021

Zeeland Darts Championship 2021

In de Sterkdarts reeks Darts Championships gaan we alle provincies van Nederland aan te doen. De weekenden Darts Championships bestaan alle uit twee dagen singel toernooien in de categorieën heren en dames. Zo ook dus het Zeeland Darts Championship 2021 in De Keure. Op zaterdagmiddag 18 september vindt het Open Sluis plaats. Een dag later, op zondag 19 september wordt er gestreden om de titel Zeeland Darts Championship 2021!

€ 3.000,- prijzengeld!
We pakken groot uit in Zeeland. Een prijzenpot van € 3.000,- is beschikbaar gesteld voor het eerste Zeeland Darts Championship. Op zaterdag mag winnaar bij de heren € 300,- in ontvangst nemen, een dag later is dat zelfs € 500,-. De winnares van het damestoernooi neemt op zaterdag € 150,- mee naar huis, op zondag € 200,-.

Direct inschrijven kun je doen door hier te klikken.

Meer nieuwe toernooien!

Inmiddels zijn we ook gestart met het opzetten van toernooien in het Noorden en Oosten van het land, de data en locaties maken we in de komende weken bekend!
Ook zijn we gestart met het inventariseren voor toernooien in Noord-Holland, Zuid Limburg, Midden-Nederland...en België!
Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Zeeland Darts Championship 2021
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws