Home Nederland Hoofdnieuws Zondag 1 Juni voor de 1e keer het Open Atrium, inschrijven tm...

Zondag 1 Juni voor de 1e keer het Open Atrium, inschrijven tm 26 mei

Op Zondag 1 Juni word er voor de 1e keer het Open Atrium georganiseerd. Dit gebeurt in  de mooie locatie Cafe-Zaal ‘T Atrium, Aureliushof 160, 6215 SW te Maastricht.

Er word een koppel 701 toernooi gespeeld waarbij het volledige inschrijfgeld als Prijzengeld word uitgekeerd, aanvang 12.00 u. Vanaf ongeveer 15.00 u word er een single 501 toernooi met A en B ronde gespeeld met een totale gegarandeerde prijzenpot van €1200,-  de hoofdprijs voor de winnaar van het A toernooi is €400,-.
Het verdere prijzengeld word verdeeld tot en met de laatste 16 in de A-ronde en de laatste 8 in de B-ronde.

Tevens is er vanaf  8 dames een eigen dames ronde waarbij inschrijfgeld het prijzengeld is. Er is een voorinschrijving waarbij het inschrijfgeld voor de koppel €12,50 bedraagt en voor de single €7,50.

De voorinschrijving sluit op 26 Mei, dan moet tevens het geld binnen zijn. Ook kan men tot een half uur voor aanvang op de dag zelf inschrijven, dan kost het koppel €15,00 en de single €10,00. Voor alle niet betaalde voorinschrijvingen geld dan ook dit tarief als men als nog naar het toernooi komt.

Er word gespeeld op 20 banen en tevens is er een finale baan aanwezig. De spelmodus word op de dag zelf bepaald en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

De wedstrijdleiding is in handen van Marco & Karina Pol, EVB Infynity.

Voor meer informatie  of om in te schrijven verwijzen we jullie graag door naar de website: www.open-atrium.nl

Tevens voor meer info kunnen jullie mailen met info@infynity.nl
Direct inschrijven? Klik hier