4 Nederlanders op koers voor plaatsing European Championship PDC
PDC

4 Nederlanders op koers voor plaatsing European Championship

4 Nederlanders op koers voor plaatsing European Championship

Van 25 tot en met 28 oktober zal in Dortmund de European Championship worden gespeeld. De top 32 van de European Tour Order of Merit zal hiervoor worden uitgenodigd.

De balans zal echter pas worden opgemaakt zodra het 13e European Tour event, de European Darts Trophy, is gespeeld. Deze zal plaatsvinden van 12 tot en met 14 oktober.

Met nog slechts één European Tour event voor de boeg nemen we alvast een blik op de huidige stand van zaken. Zoals gezegd plaatst de top 32 zich voor European Championship en tot deze groep behoren op dit moment 4 Nederlanders.

Michael van Gerwen (1), Danny Noppert (19), Jermaine Wattimena (22) en Jan Dekker (30) staan op dit moment in de top 32 en zijn dus virtueel geplaatst. De Nederlands sprekende Engelsman Steve West bezet de 16e plaats en dus kan plaatsing hem meer ontgaan.

Speler die nog strijden voor een befaamde plek in de top 32 zijn Ron Meulenkamp (34), Jelle Klaasen (34) en Vincent van der Voort (39).

Kim Huybrechts bezet namens België een gedeelde 39e plek met 9.000 pond.

European Tour Order of Merit (17-09-2018)

4 Nederlanders op koers voor plaatsing European Championship
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws