Home PDC Austrian Darts Championship schema dag 2 met 3 Nederlanders en 2 Belgen

Austrian Darts Championship schema dag 2 met 3 Nederlanders en 2 Belgen

2019-03-28 PDC Premier league Ahoy donderdag Jeffrey de Zwaan

Zaterdag wordt in Wenen verder gegaan met het Austrian Darts Championship. Zoals op iedere European Tour stroomt op dag twee de top 16 in en treffen zij een van de 16 winnaars van de eerste dag.

In de middag speelt Vincent van der Voort rond half twee tegen de Australiër Simon Whitlock. Steve Beaton opent de middagsessie tegen James Wilson. Na de partij van Vincent betreden Gerwyn Price en Brendan Dolan het podium. Dietmar Burger is de eerste van drie Oostenrijkers die in de tweede ronde in actie komt hij treft Dave Chisnall. Vervolgens is het de beurt aan Ricky Evans en Kirk Shepherd. Daarna neemt Michael Smith het op tegen Cameron Menzies. Ian White treft Rusty-Jake Rodriguez, de jongste broer van Rowby-John Rodriguez. Adrian Lewis en Christian Bunse sluiten de middagsessie af.

De avond ziet maar liefst twee Nederlanders en twee Belgen in actie. Rond kwart over acht speelt Mike de Decker tegen Jonny Clayton. Daarna neemt Dimitri van den Bergh het op tegen Peter Wright. Ook de twee Nederlanders spelen direct achter elkaar. Rond kwart over tien betreden Michael van Gerwen en Kyle Anderson het podium, voordat Jeffrey de Zwaan en Darren Webster de dag afsluiten. De avond wordt begonnen door Nathan Aspinall en Keegan Brown. Vervolgens speelt Daryl Gurney tegen Rowby-John Rodriguez. Mensur Suljovic treft de 17-jarige Tsjech Adam Gawlas, die op vrijdag knap te sterk was voor Ross Smith. Daarna is het de beurt aan Joe Cullen en Luke Humphries. 

Zaterdag 31 augustus
Middagsessie (13.00 uur)
Steve Beaton v James Wilson
Simon Whitlock v Vincent van der Voort
Gerwyn Price v Brendan Dolan
Dave Chisnall v Dietmar Burger
Ricky Evans v Kirk Shepherd
Michael Smith v Cameron Menzies
Ian White v Rusty-Jake Rodriguez
Adrian Lewis v Christian Bunse

Avondsessie (19.15 uur)
Nathan Aspinall v Keegan Brown
Daryl Gurney v Rowby-John Rodriguez
Jonny Clayton v Mike De Decker
Peter Wright v Dimitri Van den Bergh
Mensur Suljovic v Adam Gawlas
Joe Cullen v Luke Humphries
Michael van Gerwen v Kyle Anderson
Darren Webster v Jeffrey de Zwaan