Adrian Lewis hoopt de jackpot voor de derde keer op rij te winnen PDC
PDC

Adrian Lewis hoopt de jackpot voor de derde keer op rij te winnen

Adrian Lewis hoopt de jackpot voor de derde keer op rij te winnen

Regerend wereldkampioen Adrian Lewis gaat het Ladbrokes wereldkampioen 2013 vol vertrouwen in om de tweede speler te worden die de wereldtitel drie keer op rij wint. Lewis speelt in de eerste ronde tegen de jonge Nederlandse debutant Gino Vos, over wie hij naar eigen zeggen maar weinig weet. Als de 27-jarige in de stampvolle Alexandra Palace speelt, komt het beste in hem naar boven en hij gelooft dat hij wederom onverslagen kan blijven. Ik heb een goede kans, geeft Lewis aan. Het zal een geweldige prestatie zijn als ik de titel voor het derde opeenvolgende jaar win.

Ik zal geschiedenis schrijven en het zal een grote eer voor mij zijn omdat dit nog niet door een speler is gedaan die de titel voor de eerste keer won. Ik ga ervoor. Mijn vorm is op het juiste moment terug en ik werk er nog steeds aan. Ik hoop dus dat alles op zijn plaats valt tijdens het wereldkampioenschap, net zoals in de afgelopen twee jaar. Alhoewel ik de titelverdediger ben, voel ik geen druk. Ik denk dat er het vorig jaar meer druk op mij lag nadat ik mijn eerste wereldtitel had gewonnen. Ik moest die namelijk zien te behouden. Phil Taylor zal tof zijn, vervolgt Lewis. Ik kan hem in de finale treffen. Ik denk dat hij een goede kans maakt op de titel.

Als James Wade zijn oude vorm weer heeft kan hij, zoals het vorig jaar, een toffe opponent zijn. Michael van Gerwen speelt heel goed. Simon Whitlock is de afgelopen maanden ook goed in vorm. Ook Gary Anderson heeft een kans om de titel te pakken. Andy Hamilton is altijd contstant en hij had een goed jaar. En je hebt altijd spelers die "tevoorschijn komen" zoals Joe Cullen of Kim Huybrechts, die weer ver kunnen komen. Het is een tof toernooi.

Phil en ik bekeken de loting en we zeiden tegen elkaar: 'Ik was hem vergeten en dan…oh ja, en hij….en deze zijn de spelers die niet zijn geplaatst". Ik weet niet veel over Gino Vos. Hij komt van de BDO en ik weet zeker dat het een zware partij zal worden. Hij is, als Nederlander, waarschijnlijk een snelle speler en dit past bij mijn spel. Ik zal gewoon mijn ding doen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws