Adrian Lewis ligt overhoop met (voormalig) manager Keith Deller PDC
PDC

Adrian Lewis ligt overhoop met (voormalig) manager Keith Deller

Adrian Lewis ligt overhoop met (voormalig) manager Keith Deller

Afgelopen zondag was er nog positief nieuws te melden over Adrian Lewis die de Players Championship 8 op zijn naam schreef. Hierbij versloeg hij Raymond van Barneveld in de finale.

Nu is er echter een kleine rel ontstaan tussen hem en zijn (voormalig) manager Keith Deller en deze strijd wordt uitgevochten op social media.

We schrijven 'voormalig' bewust tussen haakjes omdat het op dit moment onduidelijk is of de twee nog aan elkaar zijn verbonden.

Daar waar Adrian Lewis beweert van niet claimt Keith Deller van wel. Hieronder zijn beide tweets te zien waarbij die van de 1-malig wereld kampioen inmiddels officieel is verwijderd.

Daar eindigt het verhaal echter nog niet want de Duitse darts website Gameondarts besteedde er namelijk een artikel aan dat op verzoek van de manager weer is weggehaald.

Op dat moment werden er nog excuses uitgesproken door het nieuwsmedium maar inmiddels durven ze te beweren dat de woorden van Keith Deller zijn gelogen.

In 2013 namen de heren ook al een keer afscheid van elkaar en dat lijkt nu weer het geval.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws