Alle belangrijke informatie over aanstaande editie PDC WK 2020 op een rij PDC
PDC

Alle belangrijke informatie over aanstaande editie PDC WK 2020 op een rij

Alle belangrijke informatie over aanstaande editie PDC WK 2020 op een rij

Aanstaande donderdag is het zover, dan gaat hét toernooi van het jaar van start. In dit artikel zetten we de belangrijkste informatie op een rij zodat je dit jaar weer niets hoeft te missen van het PDC WK 2020.

PDC WK poule
Alvorens het toernooi van start gaat raden we aan om deel te nemen aan onze gratis PDC WK 2020 dartpoule. Je maakt daarmee gratis kans op mooie prijzen en je kunt het toernooi met nog meer spanning volgen. Bovendien kun je de strijd aangaan met je vrienden waarvan je ook de voorspellingen en vorderingen eenvoudig kan volgen.

Deelnemen kan op poules.com/dartfreakz of via de Poules.com App beschikbaar voor Android en iPhone.

Speelschema
Met onder andere 11 Nederlanders en 2 dames werd de loting voltrokken en ook het speelschema is inmiddels bekend. Voor het volledig overzicht klik hier.

Uitzendschema RTL 7
Het toernooi zal weer live worden uitgezonden op RTL 7. Voor het volledig uitzendschema klik hier.

RTL 7 Darts Radio
Mocht je niet voor de buis kunnen plaatsnemen bieden ze als alternatief ook weer RTL 7 Darts Radio.

WK poster
Voor liefhebbers die een WK poster willen printen heeft de RTL 7 weer een mooie poster in elkaar gezet welke je hier kan downloaden.

Veiling
Ook dit jaar zullen we op Dartfreakz.nl weer een veiling organiseren met unieke items waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan KiKa. Dit zal net als in voorgaande jaren weer gebeuren in samenwerking met DartsForever en DartsWarehouse.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws