Alle informatie over Premier League Ahoy-avonden op een rij PDC
PDC

Alle informatie over Premier League Ahoy-avonden op een rij

Alle informatie over Premier League Ahoy-avonden op een rij

Deze week is het dan zover, de Premier League komt weer naar Nederland. Het circus zal weer afreizen naar Rotterdam waar in Ahoy beide speelavonden zullen worden afgewerkt.

Voor Raymond van Barneveld zal het zijn afscheid worden van zijn Barny Army in Nederland. Daar waar hij altijd kan rekenen op volop steun van het publiek, dat hem uit volle borst toe zingt, kan hij dat dit jaar ook goed gebruiken in zijn strijd tegen degradatie. Na donderdagavond wordt er namelijk afscheid genomen van de speler op de laatste plek.

Daarnaast komen Dimitri van den Bergh en Jeffrey de Zwaan in actie voor hun eenmalig optreden. Ze treffen hierbij James Wade en Rob Cross.

Speelprogramma Ahoy
Woensdag 27 maart

Gerwyn Price v Michael Smith
James Wade v Dimitri Van den Bergh
Rob Cross v Mensur Suljovic
Peter Wright v Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld v Daryl Gurney

Donderdag 28 maart
Daryl Gurney v Mensur Suljovic
Peter Wright v Gerwyn Price
Rob Cross v Jeffrey de Zwaan
Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen
James Wade v Michael Smith

Huidige stand

Alle informatie over Premier League Ahoy-avonden op een rij


Toegangskaarten
Ben jij nog niet in het bezit van tickets voor deze historische avonden in Ahoy? Je kan ze nog bemachtigen via twee acties.

Daarnaast kun je nog meedingen naar 2 kaarten voor donderdagavond middels dit veiling-item. Je steunt hiermee het goede doel KiKa waar de volledige opbrengst naartoe gaat.

Uitzending
Beide avonden zullen worden uitgezonden door RTL 7 en dus hoeft er niet te worden uitgeweken naar RTL Z. De uitzendingen zullen op beide dagen starten om 19:30 uur.

Dresscode
Ben jij er op één van deze dagen live bij? Dan is er nog een dresscode. De oproep luidt:

"Kom in het oranje! Shirts van voetbalclubs zijn niet toegestaan. Een shirt van het Nederlands elftal mag natuurlijk wel."

Tijdens de Premier League organiseren we een veiling met unieke items waarbij de opbrengst volledig gaat naar KiKa. Klik hier voor een overzicht van alle items.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws