Anderson & Thornton klaar voor Schots Premier League onderonsje PDC
PDC

Anderson & Thornton klaar voor Schots Premier League onderonsje

Anderson & Thornton klaar voor Schots Premier League onderonsje

De komende donderdag krijgen we een Schots samenzijn tussen Gary Anderson en Robert Thornton op de Premier League Darts die deze week in Exeter, Engeland wordt gespeeld. Debutant Thornton heeft een goede start gemaakt en is tot nu toe ongeslagen. won van Andy Hamilton en speelde tegen Michael van Gerwen en Wes Newton gelijk. Premier League 2011 kampioen Gary Anderson heeft tot nu toe één overwinning op zak. Hij wist van Simon Whitlock te winnen en leed nederlagen tegen Raymond van Barneveld en Andy Hamilton.

De bevriende landgenoten waren twee keer teamgenoten op de World Cup of Darts en ook op de Jocky Wilson Cup van 2009 vormden zij een paar. Maar volgens Robert Thornton zal hun vriendschap donderdag aan de oche even opzij gezet worden om de degens met elkaar te kruisen. Dit is absoluut mooi voor het darten In Schotland geeft de UK Open 2012 kampioen aan. Er zijn niet veel Schotse PDC spelers. Hopelijk zullen andere Schotse spelers zich aansluiten na het zien van deze partij. Vanaf we naar de PDC zijn overgestapt, hebben Gary en ik een aantal briljante partijen gespeeld. We plagen elkaar en sporen elkaar aan. We weten dat we aan het einde van de avond vrienden zullen zijn en het is amusant.

Het laatste Schots ondersonsje tussen Anderson en Thornton was op de Players Championship Finals van het vorig jaar. Dat duel werd door Gary Anderson gewonnen en The Flying Scotsman hoopt zijn landgenoot donderdag wederom te sterk af te zijn. Gary Anderson: Een 'Schots duel' is nog niet eerder voorgekomen in de Premier League. Het is spannend. Robert doet het tot nu toe goed als nieuwkomer en hij geniet ervan. We hebben als teamgenoten gespeeld op de World Cup of Darts, maar donderdag gaan we allebei voor de winst. Als ik mijn dubbels weet te raken, komt het goed. Anderson uitte zijn frustratie naar aanleiding van zijn gemiste dubbels die hem de vorige week de das omdeden in de partij tegen Andy Hamilton: Scorend kan ik iedereen de baas zijn, maar ik heb problemen met de dubbels en dat is frustrerend. Ik weet niet wat ik moet doen, want tijdens de training ben ik voor 120% tevreden met mijn spel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws