Barry Hearn: "Verwacht dat we vanaf juli weer met publiek spelen" PDC
PDC

Barry Hearn: "Verwacht dat we vanaf juli weer met publiek spelen"

Barry Hearn: "Verwacht dat we vanaf juli weer met publiek spelen"

De voorzitter van de PDC heeft tegenover laten weten hoe hij kijkt naar het darten voor de komende tijd. De PDC Home Tour is een mooie tijdelijke vervanger maar een vervolg hierna ziet hij niet zitten.

Barry Hearn: ”Na een tijdje is de nieuwsgierigheid eraf. Dan zullen mensen beseffen in hoeverre de sfeer in de sport gemist wordt.”

Vanzelfsprekend wordt er dan gekeken naar de normale toernooien waarbij met name de ogen nu zijn gericht op de World Matchplay. Deze staat van 18 tot en met 26 juli en gaat vooralsnog door. Hearn zou het bovendien niet verbazen als hier publiek bij aanwezig mag zijn.

”Ik verwacht dat we vanaf ongeveer juli, wanneer de Britse regering de volgende fase van het plan om de lockdown te verlaten aankondigt, weer toernooien met publiek kunnen organiseren. We weten echter niet of dat met 50, 25 of 1 procent van de totale capaciteit is”, aldus de PDC voorzitter.

Aanstaande vrijdag hoopt de PDC te kunnen melden of de World Matchplay definitief kan doorgaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws